Πάει καλά η αξιολόγηση Κεραμέως: Κατέρρευσαν ξανά σοβάδες μέσα σε σχολική αίθουσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάει καλά η αξιολόγηση Κεραμέως: Κατέρρευσαν ξανά σοβάδες μέσα σε σχολική αίθουσα

SHARE THIS

Μαθητές επιστρέφοντας από το διάλειμμα, αντίκρυσαν σοβάδες από το ταβάνι να έχουν πέσει πάνω στα θρανία τους.

Όσο η Υπουργός Παιδείας επιμένει στην αξιολόγηση μόνο του διδακτικού προσωπικού, η αξιολόγηση των σχολικών μονάδων κι εγκαταστάσεων, αποδεικνύει περίτρανα την κυβερνητική εγκατάλειψη των δημόσιων κτιριακών δομών.

Ακόμη ένα περιστατικό με πτώση σοβάδων σημειώθηκε σε σχολείο της χώρας. Αυτή τη φορά οι μαθητές του Γ2’ τμήματος στο 1ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας, επιστρέφοντας από το διάλειμμα, αντίκρυσαν σοβάδες από το ταβάνι να έχουν πέσει πάνω στα θρανία τους.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, το περιστατικό οφείλεται σε κατασκευαστική κακοτεχνία της οροφής, ενώ άμεσα πρόκειται να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης της εν λόγω φθοράς από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου. Ταυτόχρονα, η αίθουσα θα παραμείνει αποκλεισμένη από τη διδακτική διαδικασία.

Σημειώνεται ότι παράλληλα με τις εργασίες επιδιόρθωσης της οροφής θα διενεργηθεί προληπτικός έλεγχος και για άλλες αντίστοιχες κακοτεχνίες στις υπόλοιπες τάξεις του σχολικού κτηρίου.

Η κατάσταση των σχολικών κτιρίων, όπως φαίνεται έχει μείνει εκτός των κυβερνητικών «αξιολογήσεων», με το Υπουργείο Παιδείας να δείχνει παντελή αδιαφορία για τις όποιες ανάγκες συντήρησης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων.

Exit mobile version