Πανεπιστημιούπολη: Τα άτομα που συνελήφθησαν δεν συνδέονται με τους εμπρησμούς
EUROKINISSI/ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανεπιστημιούπολη: Τα άτομα που συνελήφθησαν δεν συνδέονται με τους εμπρησμούς

SHARE THIS

Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν προκύπτουν στοιχεία που να συνδέουν τους συλληφθέντες με τους εμπρησμούς στην περιοχή του Ζωγράφου.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί (16/3) στην περιοχή του Ζωγράφου, και συγκεκριμένα στην Πανεπιστημιούπολη, για τους εμπρησμούς οχημάτων που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή.

Η επιχείρηση έγινε σε κτίριο της φοιτητικής εστίας που βρίσκεται κοντά στο σημείο που έγιναν οι εμπρησμοί.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν προκύπτουν στοιχεία που να συνδέουν τους συλληφθέντες με τους εμπρησμούς στην περιοχή του Ζωγράφου. Κατηγορούνται για διατάραξη οικιακής ειρήνης. Πρόκειται για μια γυναίκα 40 ετών, και δύο άνδρες 35 και 38 ετών αντίστοιχα.

Η επιχείρηση ξεκίνησε ξημερώματα, γύρω στις 6 το πρωί. Διμοιρίες των ΜΑΤ απέκλεισαν το κτίριο των φοιτητικών εστιών και αστυνομικοί από την ΟΠΚΕ και την Ασφάλεια Αττικής μπήκαν στο εσωτερικό του κτιρίου και άρχισαν έρευνες. Η επέμβαση της Αστυνομίας αποφασίστηκε μετά τις πρόσφατες επιθέσεις νεαρών στου Ζωγράφου, με εμπρησμούς σε σταθμευμένα σχολικά λεωφορεία και ΙΧ αλλά και επιθέσεις με μολότoφ σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων.

Exit mobile version