Πάτρα: Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στη σκάλα του σχολείου του
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στη σκάλα του σχολείου του

SHARE THIS

Mαθητής Λυκείου στην Πάτρα ακούμπησε γυμνό καλώδιο ρεύματος που βρισκόταν στις σκάλες, με συνέπεια να υποστεί ηλεκτροπληξία.  

Γυμνό καλώδιο ρεύματος το οποίο εξείχε από εντοιχισμένο κουτί στις σκάλες του Λυκείου Δεμενίκων ακούμπησε το πρωί της Τετάρτης ένας 17χρονος μαθητής στην Πάτρα με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη», όλα συνέβησαν όταν ο 17χρονος την ώρα διαλείμματος βγήκε μαζί με άλλους συμμαθητές του στο προαύλιο. Κατεβαίνοντας τις σκάλες το χέρι του μαθητή ακούμπησε καλώδιο που εξείχε από κουτί ρεύματος με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία.

Για καλή του τύχη η επαφή με το καλώδιο ήταν αστραπιαία και σε σημείο που απέφυγε ηλεκτροπληξία σε σοβαρό βαθμό.

Ένιωσε το ρεύμα να τον διαπερνά, και να καίγεται το σώμα του. Οι συμμαθητές του τρόμαξαν, ειδοποιήθηκε άμεσα η Διεύθυνση του Σχολείου και οι γονείς του και ο 17χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Ρίου το οποίο εφημέρευε.

Οι γιατροί του έκαναν όλες τις εξετάσεις για να διαπιστώσουν αν έχει υπάρξει βλάβη σε κάποιο όργανο, ευτυχώς όμως όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Μέχρι χθες το απόγευμα το παιδί παρέμενε στο Νοσοκομείο.

Έρευνα για το πως το καλώδιο βγήκε… εκτός κάνει το σχολείο.

Exit mobile version