Παυλόπουλος: «Αν αύριο εγερθεί ζήτημα γιατί τα αδέρφια να μην μπορούν να συνάψουν σχέση;»
ΣΚΑΙ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παυλόπουλος: «Αν αύριο εγερθεί ζήτημα γιατί τα αδέρφια να μην μπορούν να συνάψουν σχέση;»

SHARE THIS

Το ζήτημα της ισότητας στο γάμο που απασχολεί τον δημόσιο διάλογο συζητήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή με δημοσιογράφο να προσπαθεί να… «συνεισφέρει» στην συζήτηση προχωρώντας σε μια πραγματικά αδιανόητη σύνδεση.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια συζήτησης για την ισότητα στο γάμο σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος ένιωσε την ανάγκη να αναρωτηθεί χαρακτηριστικά «αν αύριο εγερθεί ένα ζήτημα που θα λέει και γιατί τα αδέρφια μεταξύ τους, αν αυτό νιώθουν, να μην μπορούν να συνάψουν σχέση, να συμβιώσουν, να έχουν ερωτικές σχέσεις;».

Και πρόσθεσε «Εάν προκύψει ένα τέτοιο θέμα, θα αλλάξει τη δική σου οικογένεια, ή τη δική μου ή του Δημήτρη (Οικονόμου) ή του κ. Πλεύρη; Λένε ότι ανοίγουν προηγούμενα. Αυτό λέει η Εκκλησία, ότι πάμε να κανονικοποιήσουμε το μη κανονικό».

Τις τελευταίες μέρες δε, ολοένα και «πυκνώνουν» οι δηλώσεις όσων προσπαθούν να δημιουργήσουν αμφιβολίες για το αυτονόητο, δηλαδή την ισότητα, ενώ ακούγονται εξωφρενικά σχόλια που προσπαθούν να δαιμονοποιήσουν και να απορρίψουν με παράλογα επιχειρήματα και προσβλητικούς συμψηφισμούς, οποιαδήποτε ταυτότητα κινείται εκτός των στενών ορίων της ετεροκανονικότητας.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Exit mobile version