Power Pass: «Θέλει κανείς δανεικά;» – «Βράζουν» οι πολίτες για τον κυβερνητικό εμπαιγμό
EUROKINISSI ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass: «Θέλει κανείς δανεικά;» – «Βράζουν» οι πολίτες για τον κυβερνητικό εμπαιγμό

SHARE THIS

Και στη σελίδα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Facebook, ουκ ολίγα είναι τα... «κολακευτικά» σχόλια για την άριστη κυβέρνηση και τον ίδιο.

Εδώ και μερικά 24ωρα τα social media βοούν με καταγγελίες πολιτών, που καταγγέλουν έναν ακόμη κυβερνητικό εμπαιγμό αναφορικά με το Power Pass. Πιο συγκεκριμένα, αφότου ξεκίνησαν να δημοσιεύονται οι εκκαθαρίσεις των ποσών, χιλιάδες πολίτες είδαν αντί κρατικής ενίσχυσης που ήλπιζαν… ψίχουλα στους λογαριασμούς τους.

Τα 600 ευρώ που περίμεναν να δουν πολλοί πολίτες, αφού οι λογαριασμοί τους είχαν πιάσει ταβάνι, τελικά ήταν ένα ακόμη… άπιαστο όνειρο.

Τουλάχιστον, ευτυχώς μετά το πρώτο κύμα κατακραυγής ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι θα… το ήθελε μεγαλύτερο, ενώ φυσικά μίλησε ακόμη μια φορά για την περίφημη εισαγόμενη κρίση.

Μάλιστα χρήστες των social media, ξεσπούν στο Twitter δημοσιεύοντας τα εκκαθαριστικά τους,  καταγγέλλοντας ότι πρόκειται για εμπαιγμό των πολιτών, σε σχέση με τους δυσθεώρητους λογαριασμούς, ενώ προστέθηκε ακόμη μία… «έκπληξη».

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των πολιτών, όσοι έλαβαν ποσό εκκαθάρισης κάτω των 18 ευρώ, δε θα μπορέσουν να τα πάρουν, καθώς όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο gov.gr «το συνολικό ποσό επιστροφής δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 18 € και μεγαλύτερο των 600 €».

Αξίζει να σημειωθεί πως και στη σελίδα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Facebook, ουκ ολίγα είναι τα… «κολακευτικά» σχόλια για την άριστη κυβέρνηση και τον ίδιο.

Μερικά από τα Tweets:

Exit mobile version