Πρετεντέρης για Μητσοτάκη: «Αν συνεχίσει να χάνει δύο υπουργούς το δίμηνο, θα πέσουν σύντομα μεγάλες μοναξιές στο Μέγαρο Μαξίμου»
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρετεντέρης για Μητσοτάκη: «Αν συνεχίσει να χάνει δύο υπουργούς το δίμηνο, θα πέσουν σύντομα μεγάλες μοναξιές στο Μέγαρο Μαξίμου»

SHARE THIS

«Νομίζω ότι τώρα κατάλαβα γιατί ο Μητσοτάκης έφτιαξε κυβέρνηση με 64 υπουργούς κι υφυπουργούς. Για να μην του τελειώσει γρήγορα», σημειώνει μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Ούτε τέσσερις μήνες μετά το πέρας των εθνικών εκλογών και η κυβέρνηση δείχνει να δυσκολεύεται να έρθει αντιμέτωπη με τα ζητήματα της πραγματικότητας. Παράλληλα, έχουν ήδη προχωρήσει δύο παραιτήσεις υπουργών που φανερώνουν πως ήταν εξ αρχής λάθος επιλογές για τις θέσεις που είχαν αναλάβει.

Αποκαλύπτεται επίσης μια συνολική αποδιοργάνωση, που πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από τα επικοινωνιακά τρικ που έχει συνηθίσει να κάνει το κυβερνών κόμμα, κάθε φορά που γκρεμίζεται το αφήγημα του «επιτελικού κράτους».

Μετά τα δεικτικά σχόλια του Άρη Προτοσάλτε, την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα σχολιάζει με ειρωνικό τρόπο στη στήλη του «Εμπιστευτικά» και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Πρετεντέρης στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας «Τα Νέα» γράφει:

«Νομίζω ότι τώρα κατάλαβα γιατί ο Μητσοτάκης έφτιαξε κυβέρνηση με 64 υπουργούς κι υφυπουργούς. Για να μην του τελειώσει γρήγορα. Διότι φοβάμαι πως αν συνεχίσει να χάνει δυο υπουργούς το δίμηνο, θα πέσουν σύντομα μεγάλες μοναξιές στο Μέγαρο Μαξίμου.

Χρήσιμη λοιπόν η καβάτζα. Δεν νομίζω άλλωστε να υπάρχει άλλη κυβέρνηση παγκοσμίως με τρεις υπουργούς Επικρατείας και δυο υφυπουργούς στον πρωθυπουργό!», σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.

Exit mobile version