Σεισμός στη Κρήτη: Δωμάτια και σκηνές για τους σεισμόπληκτους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός στη Κρήτη: Δωμάτια και σκηνές για τους σεισμόπληκτους

SHARE THIS

Πρόκειται για την άμεση διαθεσιμότητα 90 δωματίων, σε πρώτη φάση, σε ξενοδοχεία της περιοχής, για τις ανάγκες των πληγέντων από τον σημερινό σεισμό.

Σε ξενοδοχεία θα φιλοξενηθούν οι κάτοικοι από τον σεισμό στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την άμεση διαθεσιμότητα 90 δωματίων, σε πρώτη φάση, σε ξενοδοχεία της περιοχής, για τις ανάγκες των πληγέντων από τον σημερινό σεισμό.

Την ίδια στιγμή σκηνές, οι οποίες θα μπορούν να φιλοξενήσουν 2.500 ανθρώπους, θα εγκατασταθούν σήμερα στην περιοχή του Αρκαλοχώριου, για όσους κατοίκους είτε δεν μπορούν, είτε δεν πρέπει να μπουν στα σπίτια τους απόψε λόγω του σεισμού.

Σύμφωνα με τον Ευθύμιο Λέκκα και ερωτηθείς για το διάστημα που θα μείνουν οι άνθρωποι στις σκηνές είπε:

«Κανείς δεν μπορεί να το πει, διότι πρώτοι πρέπει να μας το πουν οι επιστήμονες», ενώ προσέθεσε ότι δεν μπορούν να προεξοφλήσουν αν το σεισμικό φαινόμενο θα σταματήσει αύριο, μεθαύριο. «Εμείς ως Πολιτεία, ως υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας θα είμαστε συνεχώς εδώ για να συμπαρασταθούμε στον κόσμο», τόνισε. Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα επισκεφτούν τους τραυματίες.

Exit mobile version