Συγκλονίζει η μητέρα της 43χρονης: «Η εκπρόσωπος της Αστυνομίας να μην νιώσει ποτέ τον πόνο μου»
ΑΝΤ1 / SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει η μητέρα της 43χρονης: «Η εκπρόσωπος της Αστυνομίας να μην νιώσει ποτέ τον πόνο μου»

SHARE THIS

Πήγα το παιδί μου με σπασμένα πόδια και απαξιούσε ο αξιωματικός υπηρεσίας να βγει να δει το παιδί μου σε τι κατάσταση βρισκόταν!

Συγκλονιστικά είναι όσα δήλωσε η μητέρα της 43χρονης, θύματος γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα, που έχει καταγγείλει την ολιγωρία της ΕΛΑΣ, στην οποία απευθύνθηκαν με την κόρη της λίγα μόλις 24ωρα πριν την δολοφονήσει ο 71χρονος σύντροφός της.

Αναφερόμενη σε απαράδεκτες δηλώσεις της εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίας Δημογλίδου, σχετικά με την στάση των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. στην Σαλαμίνα, η μητέρα της 43χρονης δήλωσε στον ΑΝΤ1:

«Και βγαίνει τώρα η Εκπρόσωπος της Αστυνομίας να κηλιδώσει το όνομα του παιδιού μου. Θέλω να πω στην κ. Εκπρόσωπο της Αστυνομίας ποτέ, μα ποτέ να μην νιώσει τον πόνο που νιώθω σαν μάνα.

Πήγα το παιδί μου με σπασμένα πόδια και απαξιούσε ο αξιωματικός υπηρεσίας να βγει να δει το παιδί μου σε τι κατάσταση βρισκόταν (…).

Αυτό που θέλω να της πω είναι να με συγχωρέσει, που δεν ήμουν εκεί να την προστατεύσω παραπάνω. Αισθάνομαι πολύ βαριά που δεν ήμουν εκεί, θα είχα μπει εγώ μπροστά, να φάω εγώ τις σφαίρες….».

Exit mobile version