Σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας: Καμία δήλωση από τον πρωθυπουργό 
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας: Καμία δήλωση από τον πρωθυπουργό 

SHARE THIS

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε σχεδιασμός για τις επόμενες ημέρες, καθώς αναμένονται ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες με ακραίες θερμοκρασίες και πολύ χαμηλά ποσοστά υγρασίας.

Υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για την πορεία των μετώπων στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ.) της Πολιτικής Προστασίας. Εξερχόμενος της σύσκεψης ο πρωθυπουργός απέφυγε να κάνει δηλώσεις.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον αρχηγό και τους επιτελείς του πυροσβεστικού σώματος για τις επιχειρήσεις κατάσβεσης των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα, κυρίως για τα μέτωπα στη Δυτική Αττική και τη Ρόδο.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε σχεδιασμός για τις επόμενες ημέρες, καθώς αναμένονται ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες με ακραίες θερμοκρασίες και πολύ χαμηλά ποσοστά υγρασίας.

Στη σύσκεψη, μαζί με την ηγεσία του πυροσβεστικού σώματος, συμμετείχαν ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, οι υφυπουργοί, Βαγγέλης Τουρνάς και Χρήστος Τριαντόπουλος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θανάσης Κοντογεώργης και ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου.

Exit mobile version