Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένοχος για κακούργημα και ποινή πενταετούς κάθειρξης
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένοχος για κακούργημα και ποινή πενταετούς κάθειρξης

SHARE THIS

Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, είχε διακοπεί για σήμερα, ενόψει της εισαγγελικής πρότασης

Ένοχος για την τέλεση κακουργήματος κρίθηκε ο Στάθης Παναγιώτοπουλος, στη δίκη για την υπόθεση revenge porn, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης.

Πενταετής κάθειρξη επιβλήθηκε στον 59χρονο κατηγορούμενο για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας είπε πως διέκρινε στοιχεία βλάβης στην υπόθεση γι’ αυτό την κάνει κακουργηματική, αλλά θέλει να διερευνηθεί αν προκύπτει και σκοπός κέρδους από τον παρουσιαστή που ανέβαζε αυτά τα βίντεο.

Το αίτημα για να γίνει το δικαστήριο χωρίς δημόσιο ακροατήριο υπεβλήθη από την πλευρά της καταγγέλλουσας και έγινε δεκτό, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, είχε διακοπεί για σήμερα, ενόψει της εισαγγελικής πρότασης.

Να σημειωθεί ότι ο 59χρονος, ο οποίος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είχε καταδικασθεί από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για διαρροή βίντεο με ανάλογο περιεχόμενο (στην πρώτη από τις συνολικά τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης) και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Exit mobile version