Στην Ευελπίδων ο Καταραχιάς για την εκδικητική απόλυσή του- Δεν μας λυγίζουν, μας εξοργίζουν!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ευελπίδων ο Καταραχιάς για την εκδικητική απόλυσή του- Δεν μας λυγίζουν, μας εξοργίζουν!

SHARE THIS

«Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα, κάτω τα χέρια απ' τον Καταραχιά», «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, η δική μας πάλη θα την σπάσει» τα συνθήματα που φώναζαν οι υγειονομικοί

Έξω απ’ τα δικαστήρια της Ευελπίδων συγκεντρώθηκαν αλληλέγγυοι στον γιατρό συνδικαλιστή του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» Κώστα Καταραχιά. Ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» είναι ο μοναδικός επικουρικός γιατρός που θα απολυθεί εν μέσω πανδημίας.

Συγκεκριμένα, η σύμβασή του δεν πήρε παράταση μέχρι τον Οκτώβριο, αλλά μετά την εκδικητική μετακίνησή του στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Σωτηρία, του ανακοινώθηκε ότι η σύμβασή του θα λήξει σε λίγες μέρες.

«Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα, κάτω τα χέρια απ’ τον Καταραχιά», «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, η δική μας πάλη θα την σπάσει» τα συνθήματα που φώναζαν οι υγειονομικοί στην χθεσινή συγκέντρωση. Στις 10 θα εκδικαστούν τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόλυσης του ακτινοδιαγνώστη – προέδρου των εργαζομένων στο ογκολογικό νοσοκομείο.

Ο ακτινολόγος Κώστας Καταραχιάς είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι στην πραγματικότητα απολύεται λόγω συνδικαλιστικής δράσης όπως καταγγέλλει το σωματείο εργαζομένων του ογκολογικού νοσοκομείου «Άγιος Σάββας».

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εργαζομένων του «Άγιου Σάββα» καταγγέλλει τη στάση του Βασίλη Κικίλια, που στη χθεσινή μεγάλη κινητοποίηση έξω από το υπουργείο Υγείας όχι μόνο αρνήθηκε να τους δεχθεί για να ακούσει τα αιτήματά τους, αλλά έστειλε εναντίον τους ΜΑΤ που τους χτύπησαν με γκλομπιές και χημικά.

«Δεν μας λυγίζουν, δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν! Δεν πρόκειται να σταματήσουμε τον αγώνα για Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλους και στις απεργίες μας, μπροστά, στην πρώτη γραμμή θα είναι το σωματείο του Αγίου Σάββα μαζί με τον πρόεδρο μας Κώστα Καταραχιά» υπογραμμίζει.

Exit mobile version