Στο όνομα της στρατηγικής έντασης η κυβέρνηση θέτει σε κίνδυνο την ζωή όλων!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο όνομα της στρατηγικής έντασης η κυβέρνηση θέτει σε κίνδυνο την ζωή όλων!

SHARE THIS

Η κυβέρνηση επένδυσε στην κοινωνική σύγκρουση τη χειρότερη στιγμή, όταν οι συνέπειες της πανδημίας σε οικονομία και ψυχολογία κορυφώνονται

Δυστυχώς, η κυβέρνηση δεν έχει καταλάβει ότι τα κοινωνικά ζητήματα δεν επιλύονται με την βία και την αστυνομοκρατία. Μετά τα περιστατικά αστυνομικής βίας, ήρθε η αντίδραση του κόσμου, αλλά και σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και ομάδων διαδηλωτών.

Η Νέα Σμύρνη μετατράπηκε σε πεδίο μάχης όταν μετά την κεντρική μεγαλειώδη διαδήλωση ομάδες κατευθύνθηκαν προς το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης, με συνέπεια να υπάρχουν συγκρούσεις και τραυματίας αστυνομικός.

Η κυβέρνηση επένδυσε στην κοινωνική σύγκρουση τη χειρότερη στιγμή, όταν οι συνέπειες της πανδημίας σε οικονομία και ψυχολογία κορυφώνονται. Η σημερινή έκρυθμη κατάσταση είναι δική της ευθύνη και δυστυχώς θέτει σε κίνδυνο τις ζωές όλων μας.

Απ’ ότι φαίνεται, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα συνεχίσει την στρατηγική του διχασμού και των συγκρούσεων ελπίζοντας σε ακροδεξιά εκλογικά οφέλη. Μέχρι τότε όμως πόσων ανθρώπων οι ζωές θα πρέπει να βυθιστούν στην δυστοπία της αστυνομοκρατίας και του διχασμού;

Exit mobile version