Τέλος οι εκδρομές της ΔΑΠ στη Μύκονο; – Την κατάργηση των φοιτητικών παρατάξεων ζητά ο Πορτοσάλτε
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος οι εκδρομές της ΔΑΠ στη Μύκονο; – Την κατάργηση των φοιτητικών παρατάξεων ζητά ο Πορτοσάλτε

SHARE THIS

Ο δημοσιογράφος βάλλει κατά των φοιτητικών παρατάξεων και ζητά να κλείσουν αλλά κάνει και προσωπική επίθεση κατά του Κρίτωνα Αρσένη, βουλευτή του ΜέΡΑ25.

Καμία παράταξη δε θέλει ο ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Άρης Πορτοσάλτε στα ελληνικά Πανεπιστήμια. Με το επιχείρημα «δεν υπάρχει ΔΑΠ Βοστώνης», μάλιστα επιχείρησε να υποστηρίξει την άποψή του. Παράλληλα, παρουσίασε το όραμά του και κάλεσε να κλείσουν οι φοιτητικές νεολαίες, από τη ΔΑΠ που «καλεί σε εκδρομές στη Μύκονο», όπως ανέφερε, μέχρι και την άκρα αριστερά που λέει… «τις παλαβωμάρες της», συνέχισε.

Αρχικά, ακούστηκε η παρουσιάστρια να λέει -προς έκπληξη όλων- «επειδή το κράτος δε μπορεί να κάνει τη δουλειά του και να εφαρμόσει το νόμο θα καταργηθούν οι νεολαίες;»

Οι παρουσιαστές της εκπομπής Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, μάλιστα αναρωτήθηκαν αν «η ΠΑΣΠ και η ΔΑΠ κάνουν τις καταστροφές» ή αν τους έχει δει ποτέ ο Πορτοσάλτε να πετούν μολότοφ.

Παράλληλα, δε σταμάτησαν εκεί και φρόντισαν να μιλήσουν υποτιμητικά για «τσούρμο αναρχικών», «πατσαβούρες» και «κουρελαρία», αναφερόμενοι στις φοιτητικές αφίσες.

Τέλος μάλιστα, ο Άρης Πορτοσάλτε προχώρησε και σε προσωπική επίθεση κατά του βουλευτή του ΜέΡΑ25, Κρίτωνα Αρσένη, για τις καταγγελίες του για «κίνδυνο της δημοκρατίας» μετά τη βάναυση καταστολή της διαδήλωσης για την αστυνομική δολοφονία στο Πέραμα.

Exit mobile version