Τέλος το take away τα Σαββατοκύριακα, μόνο delivery
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος το take away τα Σαββατοκύριακα, μόνο delivery

SHARE THIS

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε πως καταργείται το take away τα Σαββατοκύριακα.

Ενώ ο πρωθυπουργός έχει επισκεφτεί την Ικαρία για το Σαββατοκύριακο, μετά την απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 18:00 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως καταργείται το take away τα Σαββατοκύριακα.

Ανατροπή στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης που κατάφεραν να είναι ανοιχτά αυτή την περίοδο, φέρνουν τα νέα μέτρα όπως έκανε γνωστό ο Άδωνις Γεωργιάδης, που μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά διευκρίνισε πως take away τέλος για τα Σαββατοκύριακα.

«Τα delivery λειτουργούν κανονικά, ωστόσο έχει καταργηθεί το take away για τα Σαββατοκύριακα διότι έχει παρατηρηθεί ένας πάρα πολύ μεγάλος συνωστισμός μπροστά από τα καταστήματα που έπαιρνε ο κόσμος το φαγητό του. Έτσι, το take away τα Σαββατοκύριακα για Αθήνα και Θεσσαλονίκη σταματάει, αλλά το delivery,η  διανομή φαγητού στα σπίτια συνεχίζεται κανονικά», δήλωσε χαρακτηριστικά o υπουργός.

Αναφορικά στην αναστολή λειτουργίας των λαϊκών αγορών τα Σάββατα σε ΑθήναΘεσσαλονίκη και Χαλκιδική, ο υπουργός Ανάπτυξης  δήλωσε ότι θα το συζητήσει ξανά με την Επιτροπή.

Exit mobile version