Θήβα: Δημοσιεύτηκαν από τις αρχές τα στοιχεία του 31χρονου που κακοποιούσε σεξουαλικά τις κόρες του
ΕΛ.ΑΣ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θήβα: Δημοσιεύτηκαν από τις αρχές τα στοιχεία του 31χρονου που κακοποιούσε σεξουαλικά τις κόρες του

SHARE THIS

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 31χρονου που κακοποιούσε τις κόρες του

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες, καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 31χρονου άντρα, ο οποίος συνελήφθη χτες (9/11) για τον βιασμό της 11χρονης κόρης του και για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της μικρότερης κόρης του 5 ετών, έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θήβας.

Πρόκειται για τον (επώνυμο) KARIMI (όνομα) ALIJAN του ABDOL HAKIM και της ZARMINE , γεννηθέντα την 01-01-1991 στο Αφγανιστάν

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κακουργηματικές πράξεις:

  • του βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκου,
  • της κατάχρησης ανηλίκου με την μορφή της γενετήσιας πράξης σε βάρος ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα (14) έτη από οικείο κατ’ εξακολούθηση και
  • της αιμομιξίας – γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών, κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22620 – 82185 και 22620 – 82180, του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Exit mobile version