Τουμασάτου: Δεν έχω δει κανέναν να κοπανιέται για όλα αυτά τα παιδάκια που έχουν βιαστεί
SCREENSHOT GLOMEX
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουμασάτου: Δεν έχω δει κανέναν να κοπανιέται για όλα αυτά τα παιδάκια που έχουν βιαστεί

SHARE THIS

«Είναι μεγάλη ευθύνη και δική μας, η κοινωνία δεν πάει μόνη της εκεί που πάει. Αφήσαμε να γίνει. Ασχοληθήκαμε πάρα πολύ με το εγώ μας, όχι με τις ανάγκες των γύρω μας», σημείωσε η ηθοποιός.

Την ματιά της για τον κόσμο ξεδίπλωσε η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” στο MEGA, όπου τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων, για το ζήτημα της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών.

Σχολιάζοντας το πώς έχει εξελιχθεί η κοινωνία, είπε: «Είναι μεγάλη ευθύνη και δική μας, η κοινωνία δεν πάει μόνη της εκεί που πάει. Αφήσαμε να γίνει. Ασχοληθήκαμε πάρα πολύ με το εγώ μας, όχι με τις ανάγκες των γύρω μας. Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο και διπρόσωπο το ότι ξαφνικά μας πονάει τόσο πολύ για τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών, η ψυχολογία τους και δεν έχουμε ασχοληθεί με τα παιδιά που πνίγονται στο Αιγαίο. Αυτά δεν είναι παιδιά;». «Δεν έχω δει κανέναν να κοπανιέται για όλα αυτά τα παιδάκια που έχουν βιαστεί και κακοποιηθεί» υπογράμμισε στη συνέχεια. «Μόνο τα παιδιά των ομοφυλόφιλων θα καταστραφούν; Ότι τι; Πιο καλά περάσαν τα παιδάκια που βιαστήκαν από τον μπαμπά τους; Φαντάζομαι δεν ήταν ομοφυλόφιλος, ε;» πρόσθεσε, όπως σημειώνει το news247.gr.

«Της πλάκας άνθρωποι είμαστε. Πρέπει να βγούμε στους δρόμους και να σταματήσουμε τον φασισμό που ζούμε. Είναι φασισμός να μου πεις εάν θα πάω σε δημόσιο ή ιδιωτικό. Δεν μπορείς να μου πάρεις το δικαίωμα στη μόρφωση, γιατί οδηγεί τα παιδιά των πλουσίων να έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε βάθος χρόνου και το παιδί του μεροκαματιάρη να γίνει μεροκαματιάρης. Οι πολύ πλούσιοι και οι πάνφτωχοι είναι μπροστά μας, δεν μπορεί να μην τα βλέπουμε», σημείωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Έπειτα, η Μαριάννα Τουμασάτου αναφέρθηκε στις στρεβλώσεις και ανεπάρκειεες του συστήματος υγείας, λέγοντας: «Καλό το μανό, κι εγώ το βάζω. Δεν βγαίνω έξω με το νυχάκι απεριποίητο. Και το μαλλί μου ειδικά… Αλλά δεν γίνεται να ασχοληθώ μόνο με αυτό. Δεν μπορεί να είναι έτσι η δημόσια υγεία. Δεν μπορεί να μου ζητάς φακελάκι νόμιμο το απόγευμα ενώ τόσα χρόνια σου πληρώνω το αντίτιμο για να μην χειρουργηθώ σε πέντε χρόνια. Φτιάξε το σύστημα υγείας που κοπανιέσαι ότι έχεις φτιάξει και μετά εγώ θα σε χειροκροτήσω. Αλλά μη μου ζητάς να σε πληρώνω κι από πάνω ένα, ενάμισι, δύο χιλιάρικα που στα έχω ήδη πληρωμένα. Αρνούμαι να με περνάς για βλάκα. Γιατί αν το δεχτώ σου αποδεικνύω ότι είχες δίκιο, είμαι βλάκας. Δεν θέλω να είμαι βλάκας.»

Η παραδοχή για bullying

Σε άλλο σημείο, η Μαριάννα Τουμασάτου εξομολογήθηκε πως έχει αδικήσει ανθρώπους στο παρελθόν. «Πρέπει να έρθουν παιδιά από το σχολείο και να μου χώσουν από μία σφαλιάρα το καθένα. Έχω κάνει bullying, όχι από πρόθεση, αλλά η δική μου γενιά θεωρούσε ότι μπορεί αν πει «άντε ρε κούτσαυλε» εάν είχε ο άλλος πρόβλημα με το πόδι του. Τώρα δεν διανοείσαι να το πεις, γιατί είσαι ηλίθιος αν το πεις. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ασχολείσαι με τη ζωή του άλλου».

«Εμένα μου έλεγαν “άντε μωρή κοντοστούπα”, που θεωρούσα ότι είναι κανονικό. Ναι, είμαι κοντή, αλλά δεν δικαιούσαι να με λες κοντοστούπα. Μπορεί να γινόμουν μεγαλύτερος τσαμπουκάς επειδή μου έλειπαν και 10 πόντοι», συμπλήρωσε.

Exit mobile version