Β. Βολιώτη κατά Δ. Αθηναίων: «Αισθάνομαι εγκατάλειψη ως πολίτης της πρωτεύουσας»
INSTAGRAM.COM/VICKYVOLIOTI_OFFICIAL/
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Β. Βολιώτη κατά Δ. Αθηναίων: «Αισθάνομαι εγκατάλειψη ως πολίτης της πρωτεύουσας»

SHARE THIS

Για την«εγκατάλειψη» που νιώθει ως πολίτης της Αθήνας κάνει λόγω η ηθοποιός, αναφερόμενη σε πρόβλημα που προέκυψε στη συνοικία που διαμένει.

Την ανάγκη της διαμαρτυρηθεί ως δημότης για την αδιαφορία της δημοτικής αρχής της Αθήνας με αφορμή ένα πρόβλημα που προέκυψε στη συνοικία που διαμένει εξέφρασε μέσα από ανάρτησή της η ηθοποιός Βίκυ Βολιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός,  με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο isntagram, μίλησε για την«εγκατάλειψη» που αισθάνεται ως πολίτης του Αθήνας, εξαιτίας της κωλυσιεργίας εκ μέρους των αρμοδίων να διορθωθούν οι συνέπειες ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος που συνέβη πριν μια εβδομάδα στην περιοχή όπου ζει.

Όπως αναφέρει η ηθοποιός, αναρτώντας μάλιστα φωτογραφία από το σημείο, εξαιτίας του τροχαίου υπήρξε αποκόλληση του πυροσβεστικού κρουνού, με αποτέλεσμα να σπάσει ο αγωγός και έκτοτε να υπάρχει τεράστια διαρροή νερού στην περιοχή.

Παρά τη διαρκή επικοινωνία της με τον Δήμο Αθηναίων για την επίλυση του προβλήματος, η απάντηση που λαμβάνει, όπως υποστηρίζει η ίδια, είναι ότι το αίτημα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ως ύστατη λύση, η Βίκυ Βολιώτη επέλεξε στο τέλος της ανάρτησής της να κάνει ονομαστική αναφορά στον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, με σκοπό να του γνωστοποιήσει το πρόβλημα προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση.

Ολόκληρη η ανάρτηση της ηθοποιού

«Θέλω να σας μιλήσω για την ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ που αισθάνομαι ως πολίτης της πρωτεύουσας της Αθήνας . Ζω στο 7ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων και πριν μια εβδομάδα έγινε στο σημείο που φαίνεται στη φωτογραφία, στον περιφερειακό του Αττικού Άλσους, ένα ατύχημα αυτοκινητιστικό. Δεν θα μιλήσω για τα επανειλημμένα αιτήματα που έχουμε κάνει να βρεθεί μια λύση γιατί ο δρόμος αυτός είναι καρμανιόλα, τρέχουν όλοι σαν παλαβοί και γίνονται συνέχεια δυστυχήματα. Θα μιλήσω για κάτι άλλο. Το αυτοκίνητο λοιπόν, έπεσε πάνω στον πυροσβεστικό κρουνό , τον αποκόλλησε από το τσιμέντο και έσπασε ο αγωγός του νερού. Έκτοτε τρέχουν τα νερά υπογείως , υπάρχει τεράστια διαρροή. Κάθε μέρα παίρνουμε τηλέφωνα, κάνουμε αιτήματα κανείς δεν έρχεται. Η ΕΥΔΑΠ έκανε έλεγχο και αποφάνθηκε ότι είναι θέμα του Δήμου Αθηναίων. Όσους και όσες φορές και να έχω πάρει , η απάντηση που παίρνω είναι ότι το αίτημα είναι σε εξέλιξη. «Εξελίσσεται» το αίτημα μια εβδομάδα τώρα και το νερό χύνεται αδιάκοπα και χάνεται…. Πόσο δύσκολο είναι να γίνει κάτι επιτέλους;;;;; @kostasbakoyannis @cityofathens ΥΓ Α, και για όποιον μπορεί να τον αφορά και να ενδιαφερθεί (λέμε τώρα) ο κωδικός αιτήματος είναι 661009»

 

Exit mobile version