Ξεκινάει η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι – Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινάει η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι – Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα

SHARE THIS

Η Ιωάννα έφτασε στις 9:00 στο δικαστήριο, φορώντας την ειδική μάσκα στο πρόσωπο και καπέλο για να προστατευτεί από τον ήλιο

Ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η Ιωάννα και η δράστης της επίθεσης με βιτριόλι. Η Ιωάννα βρέθηκε στο δικαστήριο, παρά την ταλαιπωρία της εδώ και ένα χρόνο, προκειμένου να καταθέσει την εγκληματική επίθεση που δέχθηκε.

Η Ιωάννα έφτασε στις 9:00 στο δικαστήριο, φορώντας την ειδική μάσκα στο πρόσωπο και καπέλο για να προστατευτεί από τον ήλιο. Η πλευρά της κατηγορούμενης δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα παραστεί στο ακροατήριο ή εάν θα εκπροσωπηθεί από τον συνήγορο της.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα το οποίο ακολούθησε την πρόταση του εισαγγελέα Γ.Νούλη, η κατηγορούμενη είχε πρόθεση να σκοτώσει Ιωάννα, λόγω της μεγάλης ποσότητας και πυκνότητας του καυστικού υγρού που έριξε στο θύμα.

Μετά από πολλά επώδυνα χειρουργεία, η Ιωάννα ζητά δικαίωση. Δικαίωση για όσα έχει περάσει και δεν αξίζουν σε κανέναν άνθρωπο. Πόσο μάλλον σε μια αθώα κοπέλα, που ήταν στην δουλειά της έως ότου αποφασίσει η δράστης να της καταστρέψει τη ζωή.  Το μόνο που θέλει είναι τη μέγιστη ποινή για αυτό που της έκανε η κατηγορουμένη.

Exit mobile version