Χρυσικού: Δημοσιογράφος σχολίασε τα μαλλιά μου και απάντησα πως έχω καρκίνο και κάνω θεραπείες
SCREENSHOT ΕΡΤ Α.Ε.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρυσικού: Δημοσιογράφος σχολίασε τα μαλλιά μου και απάντησα πως έχω καρκίνο και κάνω θεραπείες

SHARE THIS

«Τον πλησίασα και του είπα ότι μαλλιά μου είναι περίεργα γιατί δεν είναι δικά μου. Φορώ περούκα γιατί έχω καρκίνο και κάνω θεραπείες».

Στην απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά και να μοιραστεί το πρόβλημα υγείας της, αναφέρθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Δώρα Χρυσικού, η οποία περιέγραψε ότι προέκυψε και από την ανάγκη της να απαντήσει στο στίγμα της αρρώστιας.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» δήλωσε πως η απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για την ασθένειά της ήταν εν μέρει και έπειτα από την άβολη θέση στην οποία την έφερε δημοσιογράφος που σχολίασε τα μαλλιά της, με διάθεση να αλιεύσει κουτσομπολιό.

Όπως είπε η Δώρα Χρυσικού, θέλησε να επιστρέψει αυτήν την συμπεριφορά του στίγματος της αρρώστιας κι από εκείνη τη στιγμή είπε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να την κάνει να νιώσει άβολα ξανά.

 

Τι δήλωσε η Δώρα Χρυσικού

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε πώς αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο την ασθένειά της, η ίδια δήλωσε:

«Θα σου πω πώς το αποφάσισα. ήταν συνειδητό ήταν και λίγο αιφνιδιαστικό. Κάναμε το πάρτι στο Mega για την Γη της Ελιάς. Εγώ τότε ήμουν φαλακρή, με ψεύτικες βλεφαρίδες και με την περούκα. Ένας άνθρωπος που με έβλεπε, καταλάβαινε πως δεν είναι η εικόνα ενός ανθρώπου που είναι απόλυτα υγιής.

Κάποια στιγμή με πλησιάζει ένας δημοσιογράφος και με κοίταξε περίεργα. Μου είπε: “Βρε Δώρα να σε ρωτήσω κάτι; Τα μαλλάκια σου είναι κάπως”. Όμως, κατάλαβα ότι δεν ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος με νοιάξιμο ή με πραγματική απορία θέλει να εκμαιεύσει μία πληροφορία. Είναι ο άνθρωπος που πάει να βγάλει κουτσομπολιό. Τότε θυμάμαι πως ένιωσα τόσο άβολα και είπα ότι θα κάνω καθρεφτάκι. Τη ντροπή αυτή και το άβολο θα στο επιστρέψω.

Θυμάμαι υπήρχαν κ άλλοι άνθρωποι γύρω. Ήμουν με ένα ποτήρι κρασί, τον πλησίασα και του είπα ότι μαλλιά μου είναι περίεργα γιατί δεν είναι δικά μου. Φορώ περούκα γιατί έχω καρκίνο και κάνω θεραπείες. Τότε τον βλέπεις ότι τα χάνει, μου ζήτησε συγγνώμη και τότε είπα πως δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε κανένα να με κάνει να νιώσω τόσο άβολα και άσχημα. Τέτοιο στίγμα επειδή αρρώστησα. Είπα ότι αυτό θα το επιστρέφω πάντα. Τότε κατάλαβα ότι δεν θα έπρεπε να ντρέπομαι και ότι οφείλω αφενός στους συνεργάτες μου -που θα έπρεπε να χρεωθούν μία περίεργη εικόνα ενός ανθρώπου που φαίνεται.

Εγώ ήμουν 50 κιλά και με τσεμπέρια. Ακόμα και στο Twitter έγραφαν βγάλτε της το τσεμπέρι. Γιατί να το χρεωθεί ο άνθρωπος που κάνει τα κοστούμια; Είπα ότι όλη μου τη ζωή υπερασπιζόμουν την αλήθεια και την ειλικρίνεια και τώρα πρέπει εγώ να το κάνω απέναντι σε αυτόν τον κόσμο που θα με βλέπει».

Exit mobile version