Ζευγάρι ηλικιωμένων αυτοκτόνησε στην Καλαμάτα – Είχαν οικονομικά προβλήματα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζευγάρι ηλικιωμένων αυτοκτόνησε στην Καλαμάτα – Είχαν οικονομικά προβλήματα

SHARE THIS

Ηλικιωμένο ζευγάρι, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό σε νταμάρι στα Λέικα, όπως φαίνεται αυτοκτόνησε. Πρόκειται για 70χρονο και την 68χρονη σύζυγό του.

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για διπλή αυτοκτονία, καθώς σύμφωνα με το messinialive.gr, βρέθηκε σημείωμα του ζευγαριού στο οποίο εξηγούσαν τους λόγους που τους οδήγησαν στη μοιραία αυτή απόφαση.

Το σημείωμα αυτοκτονίας και τα οικονομικά προβλήματα

Όπως εξηγούν, αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα. Ο 70χρονος ήταν γνωστός και αγαπητός και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση.

Φίλος και συνεργάτης του αναφέρει στο messinialive.gr ότι ο 70χρονος το τελευταίο διάστημα έδειχνε προβληματισμένος και τoυ είχε εκμυστηρευτεί τις σκέψεις του για το μοιραίο, λέγοντάς του χαρακτηριστικά ότι έχει “θηλιά στο λαιμό”.

Κανείς, όμως, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα έκανε πράξη όσα έλεγε. Ήδη από χθες το βράδυ οι δικοί τους άνθρωποι τους αναζητούσαν, καθώς ανησύχησαν που δεν απαντούσαν στα τηλεφωνήματα.

Σήμερα στο σημείο της τραγωδίας, τους εντόπισε συγγενής τους, που κατευθύνθηκε στο σημείο μετά από μαρτυρίες ότι είχαν θεαθεί νωρίτερα να πηγαίνουν με τα πόδια προς το λατομείο.

Exit mobile version