Αυλαία σήμερα (15/06) για τους μαθητές των ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Οι υποψήφιοι εξετάζονται στα μαθήματα Στοιχεία Ψύξης – Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων.
Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, ξεκινώντας από τις 8:30 π.μ., όπως επισημαίνει το υπουργείο Παιδείας.
Το πρόγραμμα ειδικών μαθημάτων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Την Τρίτη (16/06) ξεκινά η εξέταση των Ειδικών μαθημάτων, με την πρεμιέρα να γίνεται με τα Αγγλικά.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης :
- μέχρι τις 08:00 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08:30 π.μ.,
- μέχρι τις 09:30 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 10:00 π.μ.
Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:
- των ξένων γλωσσών είναι τρεις (3) ώρες,
- των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,
- για το μουσικό μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» η εξέταση της φωνητικής ή οργανικής μουσικής διαρκεί 4΄ έως 6΄ λεπτά ανά υποψήφιο,
- για το μουσικό μάθημα «Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία», η εξέταση συνολικά έχει διάρκεια τρεις (3) ώρες και 30΄ λεπτά.
Από σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου μέχρι και Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η υγειονομική εξέταση και Αγωνίσματα των υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.
