Αράχωβα: «Μαρτύρησε στα χέρια όποιου βρισκόταν» λέει ο κηδεμόνας του Όλιβερ
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αράχωβα: «Μαρτύρησε στα χέρια όποιου βρισκόταν» λέει ο κηδεμόνας του Όλιβερ

SHARE THIS

«Κατάλαβα πως είχε μαρτυρήσει στα χέρια όποιου βρισκόταν. Είχε αιμορραγία, ήταν σε άθλια κατάσταση και έπειτα την επιβεβαίωσε και η κτηνίατρός μου».

Σοκ κι αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η φρικτή κακοποίηση που υπέστη ο Όλιβερ, το χάσκι στην Αράχωβα που ξεψύχησε μετά τον βιασμό του, με ένα νέο κύμα αντίδρασης να έχει ξεσπάσει στην χώρα.

Ο κηδεμόνας του άτυχου ζώου, μίλησε στο Mega για την βαρβαρότητα που βίωσε ο Όλιβερ, ενώ διαμήνυσε ότι θα πάει την υπόθεση μέχρι τέλους: «Δεν αφήνω τίποτα θα το πάω μέχρι τέλος, πρέπει να βρεθεί ο εγκληματίας που το έχει κάνει».

«Δεν αποκλείω τίποτα και δεν θα εκπλαγώ με ό,τι και αν ακούσω» όπως είπε. «Κατάλαβα πως είχε μαρτυρήσει στα χέρια όποιου βρισκόταν. Είχε αιμορραγία, ήταν σε άθλια κατάσταση και έπειτα την επιβεβαίωσε και η κτηνίατρός μου» είπε ακόμη.

«Ήταν σε μία ημιλιπόθυμη κατάσταση, τραγική κατάσταση. Τον είδα και όχι μόνο σοκαρίστηκα, δεν πίστευα στα μάτια μου… Ο Όλιβερ είχε σταθερή πορεία, γνώριζα πάντα που κινούνταν ο σκύλος μου».

Την ίδια ώρα φιλοζωικές οργανώσεις καταγγέλλουν επιχείρηση συγκάλυψης, ενώ πολίτες καλούν σε μποϊκοτάζ της Αράχωβας ενόψει εορτών.

«Είναι απαράδεκτη η προσπάθεια συγκάλυψης, είμαι έξαλλη» για όσα ακούγονται λέει η Μάρθα Πουλτίδου, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κατά της κακοποίησης ζώων.

«Δεν υπάρχει κατηγορούμενος, ούτε ύποπτος, ούτε κανένας παίκτης από reality, που ακούγεται, ούτε ισχύει ότι έσπασαν οι κάμερες» ξεκαθάρισε ο κηδεμόνας του Όλιβερ μιλώντας στο Μega. «Τονίζω εδώ είμαστε κλειστή κοινωνία, να μιλήσουνε και να δούμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Όποια πληροφορία έχουν τουλάχιστον να την πουν, αν είδε κάποιος τον Όλιβερ να κινείται το απόγευμα της Κυριακής, επειδή τον γνώριζαν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, γνωρίζουν κι εμένα, είμαστε μία κλειστή κοινωνία» επανέλαβε συγκινημένος.

«Ο Όλιβερ ήταν φιλικός και τον γνώριζαν όλοι. Τον γνώριζαν όλοι, γνώριζαν όλοι την οικογένειά μου», πρόσθεσε. Σημείωσε ότι δεν είχε αντιπαραθέσεις με άλλους, «ήταν ένα ήσυχο σκυλί εδώ και 8 χρόνια, δεν είχε ενοχλήσει κανέναν. Δεν είχαν παράπονα για τον σκύλο, δεν πάει το μυαλό μου» κατέληξε ο κηδεμόνας του Όλιβερ.

Exit mobile version