Μπέος σε δημοτικό σύμβουλο: «Εσύ σίγουρα θα φας ξύλο μέχρι να τελειώσει η θητεία»
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπέος σε δημοτικό σύμβουλο: «Εσύ σίγουρα θα φας ξύλο μέχρι να τελειώσει η θητεία»

SHARE THIS

«Εσύ σίγουρα θα φας ξύλο μέχρι να τελειώσει η θητεία, να το ξέρεις αυτό. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»

Οι τραμπουκισμοί του Αχιλλέα Μπέου συνεχίζονται, με τον δήμαρχο Βόλου αυτή τη φορά να επιτίθεται φραστικά σε δημοτικό σύμβουλο.

Ειδικότερα, την ώρα του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα (22/1), ο δήμαρχος Βόλου απείλησε δημοτικό σύμβουλο πως «θα φάει ξύλο μέχρι να τελειώσει η θητεία».

Σύμφωνα με το gegonota.news, στη χθεσινή συνεδρίαση, κατά την οποία ο Σ. Λημνιός στήριξε την απόφαση της παράταξής του να απέχουν οι σύμβουλοι από ψηφοφορία για ορισμό του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ λόγω έλλειψης, όπως υποστηρίχθηκε νομιμότητας των αποφάσεων, δέχθηκε την απειλή του ξυλοδαρμού του.

«Εσύ σίγουρα θα φας ξύλο μέχρι να τελειώσει η θητεία, να το ξέρεις αυτό. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι», είπε συγκεκριμένα ο δήμαρχος Βόλου στον δημοτικό σύμβουλο.

Ως απάντηση στις απειλές, ο Σ. Λημνιός θα προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος του Α. Μπέου. Άγνωστο παραμένει αν θα πράξει το ίδιο και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας, τον οποίο επίσης απείλησε ο δήμαρχος Βόλου με τη φράση «εσύ θα φας χαστούκια».

Exit mobile version