Γιατί μόνο στην Αττική Οδό 2.000 ευρώ και όχι και στους εγκλωβισμένους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ;
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί μόνο στην Αττική Οδό 2.000 ευρώ και όχι και στους εγκλωβισμένους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ;

SHARE THIS

Όπως σύμφωνα με το Μαξίμου ο πρωθυπουργός αιτήθηκε αποζημιώσεις από την Αττική Οδό, να αιτηθεί αποζημιώσεις και από τον ΟΣΕ.

Αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση για χρηματική αποζημίωση μόνο στους εγκλωβισμένους οδηγούς της Αττική οδού ενώ χιλιάδες πολίτες εγκλωβίστηκαν χθες και σε άλλους κεντρικούς δρόμους όπως και σε τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπου μάλιστα υπήρχαν και τραυματίες!

Επί 16 και πλέον ώρες βρίσκονταν εγκλωβισμένοι σε δύο αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ 300 πολίτες. Σύμφωνα με καταγγελία επιβάτη, το τρένο ξεκίνησε στις 14:20 τη Δευτέρα από το Λιανοκλάδι, ωστόσο λόγω των προβλημάτων από την κακοκαιρία σταμάτησε στην Οινόη. Οι επιβάτες είχαν ξεμείνει χωρίς νερό και χωρίς τίποτα φαγώσιμο, ενώ λόγω της σύγκρουσης μηχανής με αμαξοστοιχία κοντά στη Λειβαδιά, υπήρξαν και τουλάχιστον τρεις τραυματίες.

Παράλληλα, πέραν της Αττικής Οδού, υπήρξαν κι αλλού εγκλωβισμένοι οδηγοί: Στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη, στην Κηφισίας και σε άλλες αρτηριακές οδούς δηλαδή που ανήκουν στη δικαιοδοσία των υπουργείων ή της Αυτοδιοίκησης- της Περιφέρειας δηλαδή ή των δήμων;

Όπως σύμφωνα με το Μαξίμου ο πρωθυπουργός αιτήθηκε αποζημιώσεις από την Αττική Οδό, έτσι αντίστοιχα να αιτηθεί αποζημιώσεις και από τον ΟΣΕ, καθώς οι επιβάτες των τρένων βίωσαν μία απίστευτη ταλαιπωρία.

Exit mobile version