Γυναικοκτονία στην Κω – Ξεσπά η μητέρα Τοπαλούδη: “Έχω γίνει λιώμα”
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στην Κω – Ξεσπά η μητέρα Τοπαλούδη: “Έχω γίνει λιώμα”

SHARE THIS

"Σε ποιους νόμους να πιστέψω; Έχει κανείς δικαίωμα να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή;"

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, της 21χρονης φοιτήτριας που τη βίασαν, τη βασάνισαν και τη δολοφόνησαν το 2108, ξεσπά με αφορμή τη γυναικοκτονία στην Κω και θύμα την άτυχη Αναστάζια.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της 27χρονης και τις ομοιότητες με την τραγική κατάληξη της κόρης της είπε, μεταξύ άλλων:

Έχω γίνει λιώμα αυτές τις μέρες, έχω γίνει… η ψυχή μου είναι κατάμαυρη. Μας ξύνουν τις πληγές μας κάθε τόσο” και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία όσων προβαίνουν σε τέτοια εγκλήματα.

Να δολοφονήσουν το παιδί σου, να το βιάσουν, να το ξεγυμνώσουν και να το πετάξουν στις θάλασσες, κι εκεί από πνιγμό να «φύγει»! Όπως ‘κάναν σε αυτό το κοριτσάκι το 27χρονο τώρα, το βιάσανε και πήγαν, το πέταξαν σε μαύρη σακούλα απορριμμάτων, γυμνό το κορμάκι του, σαν σκουπίδι πραγματικό και ‘βάλαν από πάνω και τα χόρτα! Και μετά εγώ θα πιστέψω στους νόμους; Σε ποιους νόμους να πιστέψω; Έχει κανείς δικαίωμα να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή;

27 χρόνων κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά, να το στραγγαλίσουν, να το σκοτώσουν και να το πετάξουν σαν σκουπίδι μέσα σε σακούλα απορριμμάτων! Δεν ντρεπόμαστε”.

Exit mobile version