«Κεντάει» πάλι ο Ζαραλίκος: «Εμπρός ΡΑΕ μη σκύβεις το κεφάλι»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κεντάει» πάλι ο Ζαραλίκος: «Εμπρός ΡΑΕ μη σκύβεις το κεφάλι»

SHARE THIS

«Εγώ για φορολογική δήλωση φέτος θα πάω στη ΡΑΕ», είπε σκωπτικά ο αγαπημένος stand up comedian, Χριστόφορος Ζαραλίκος

Ο γνωστός stand up comedian, Χριστόφορος Ζαραλίκος, σχολιάζει και πάλι καυστικά την επικαιρότητα στο νέο επεισόδιο του ZaraleaksTV, ενώ δηλώνει γεννημένος για τα πανηγύρια και σχολιάζει μια πανηγυρτζίδικη εβδομάδα.

Αρχικά, δε γινόταν να μην αναφερθεί στα υπερκέρδη της ΡΑΕ, που τελικά… δεν είναι υπερκέρδη, όπως ο ίδιος είχε προβλέψει και φωνάζει ρυθμικά «εμπρός ΡΑΕ μη σκύβεις το κεφάλι».

Σχολιάζει τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας, Χρήστου Σταϊκούρα που είπε χαρακτηριστικά ότι πολίτες του λένε ότι ορθά αυξάνεται ο ΕΝΦΙΑ, και παρακαλάει και ο ίδιος να του ανεβάσουν τον ΕΝΦΙΑ.

Αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην πρόσφατη συνέντευξη Μητσοτάκη, που όταν σωστός δημοσιογράφος του έκανε πραγματική ερώτηση για την ελευθερία Τύπου έπαθε «κοκομπλόκο» και ξέχασε τα καλά του αγγλικά.

«Μην ξεχνάμε ότι στη χώρα μας έχουμε πρωθυπουργό έναν άνθρωπο που ήταν πολιτικός κρατούμενος έξι μηνών. Όταν έχουμε πολιτικούς κρατούμενους ή πρόσφυγες 6 μηνών εννοείται ότι έχουμε ψηφοφόρους 15 ετών», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, προειδοποιεί για το σχεδιαζόμενο έμμεσο κλείσιμο του Χαμόγελου του Παιδιού και υπενθυμίζει κάποια κυβερνητικά πλάνα για την εργασία ανηλίκων.

Περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Exit mobile version