Λέσβος: Μητέρα τριών παιδιών νίκησε τον καρκίνο και πέρασε στo Πανεπιστήμιο Αιγαίου
ΕΡΤ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέσβος: Μητέρα τριών παιδιών νίκησε τον καρκίνο και πέρασε στo Πανεπιστήμιο Αιγαίου

SHARE THIS

Η Αναστασία Μπαστούνη πριν τέσσερα χρόνια πάλεψε με τον καρκίνο, τον νίκησε και σε λίγο καιρό θα είναι φοιτήτρια.

Δύναμη ψυχής από μία μητέρα τριών παιδιών που νίκησε τον καρκίνο και κατάφερε να περάσει στo Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Η Αναστασία Μπαστούνη πριν τέσσερα χρόνια πάλεψε με τον καρκίνο, τον νίκησε και σε λίγο καιρό θα είναι φοιτήτρια στο τμήμα πολιτισμικής τεχνολογίας στο πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Μιλώντας στo Aeolos TV, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η Αναστασία ευχαρίστησε την οικογένεια της για τη στήριξη που της έδωσαν.

Η Αναστασία Μπαστούνη φοίτησε στο 2ο  ΕΠΑΛ Μυτιλήνης συγκέντρωσε 17.400 μόρια και έγινε το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά της 17 και τα δίδυμα 16 ετών.

Πριν τέσσερα χρόνια με επισκέφτηκε ο καρκίνος του μαστού. Έκανα τις χημειοθεραπείες μου, έχασα τα όμορφα μαλλάκια μου και κάπου εκεί, στην ανάρρωση επάνω σκέφτηκα πως η ζωή είναι πάρα πολύ μικρή και δεν πρέπει να την αναλώνουμε με ανούσια πράγματα. Ο θεός μου έχει στείλει έναν υπέροχο σύζυγο ο οποίος στάθηκε κολώνα και μου είπε τι είναι αυτό που θα ήθελες να κάνεις.

Και του λέω θα ήθελα να δώσω εξετάσεις και να μπω πανεπιστήμιο. Και μου είπε “είμαι εδώ. Σε στηρίζω. Μην πας για δουλειά και κάτσε διάβασε”.

Και τα κατάφερα. Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί είναι ωραίο να εκπληρώνεις τα όνειρα σου και να έχεις μία δεύτερη ευκαιρία και εμένα ο καλός θεούλης μου έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία να ζήσω και δεν σκοπεύω να αφήσω αυτή την ευκαιρία να πάει στράφι“.

Exit mobile version