Λέσβος: Νέος τρολάρει Μητσοτάκη – «Τι ωραία περάσαμε όταν έστειλε τα ΜΑΤ» (Video)
STONISI.GR SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέσβος: Νέος τρολάρει Μητσοτάκη – «Τι ωραία περάσαμε όταν έστειλε τα ΜΑΤ» (Video)

SHARE THIS

«Νιώθουμε πάρα πολύ ωραία που θα έρθει ο Πρωθυπουργός, μας έρχονται μνήμες του τι ωραία περάσαμε όταν έστειλε τα ΜΑΤ...».

Τον ενθουσιασμό τους για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Λέσβο εξέφρασαν (ειρωνικά και μη) πολίτες και κάτοικοι του νησιού.

Ανάμεσα σε πολίτες που θέλησαν να μοιραστούν πόσο πολύ χαίρονται για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο νησί τους, ξεχωρίζει ένας νέος που μιλώντας στο stonisi.gr θέλησε σε θετικό τόνο και με ευχάριστο ύφος να πει:

«Νιώθουμε πάρα πολύ ωραία που θα έρθει ο Πρωθυπουργός, μας έρχονται μνήμες του τι ωραία περάσαμε όταν έστειλε τα ΜΑΤ, τι ωραία που περνάμε με την ακρίβεια, είδαμε και στο debate πόσο ωραία και δομημένα τα είπε… Ελπίζουμε ο λεσβιακός λαός να τον χαιρετήσουμε όλοι μαζί και αυτό να φανεί και στις κάλπες».

Μία άλλη γυναίκα, απαντά στην δημοσιογράφο που την ρωτά πώς αισθάνεται που έρχεται ο Πρωθυπουργός:«Πάρα πολύ ωραία, γιατί όχι; Τόσα χρόνια μας υπηρέτησε. Πάρα πολύ χαιρόμαστε. Να’ ναι καλά. Ό,τι μπορεί κάνει κι αυτός. Τι να κάνει; Αλλάζει η Ελλάδα; Αλλάζει ο Έλληνας;»

Ένας άλλος κύριος, απαντώντας πώς νιώθει για την επίσκεψη Μητσοτάκη, λέει χαρακτηριστικά με εμφανή ειρωνεία: «Με έχει πιάσει τρεμούλα από την χαρά». Απαντώντας αν είναι ευχαριστημένος από την θητεία του Κ. Μητσοτάκη, ο ίδιος απάντησε: «Τρελαμένος».

Ολόκληρο το βίντεο με τα συναισθήματα των Μυτιληνιών για την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη, όπως τα εξέφρασαν οι ίδιοι στο Stonisi.gr.

Exit mobile version