Μαυροειδάκος για καταγγελία Μ. Φύσσα: Μας προπηλάκιζαν – Τα ΜΑΤ έκαναν φραγμό, δεν απώθησαν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαυροειδάκος για καταγγελία Μ. Φύσσα: Μας προπηλάκιζαν – Τα ΜΑΤ έκαναν φραγμό, δεν απώθησαν

SHARE THIS

Ο γ.γ των ειδικών φρουρών, Σταύρος Μαυροειδάκος ισχυρίστηκε ότι οι συνάδελφοί του έκαναν φραγμό για να τον προστατέψουν από προπηλακισμό.

Ότι οι συνάδελφοί του στα ΜΑΤ έκαναν φραγμό για να τον προστατέψουν από προπηλακισμό και δεν απώθησαν κάποιον, ισχυρίστηκε σήμερα ο γ.γ των ειδικών φρουρών, Σταύρος Μαυροειδάκος, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα χθες μέσα στην δικαστική αίθουσα απείλησε την Μάγδα Φύσσα ότι  «θα τα πούνε έξω.»

Πιο αναλυτικά, ο γ.γ των ειδικών φρουρών, Σταύρος Μαυροειδάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ απάντησε στην καταγγελία της Μάγδας Φύσσα ότι δέχθηκε επίθεση από αστυνομικούς, λέγοντας: «Όχι, εγώ έφυγα. Η ίδια άρχισε να εξυβρίζει και διάφοροι άλλοι που ήταν εκεί. Γύρισα να κοιτάξω ποιος μας εξυβρίζει. Και επειδή κοίταξα, φάνηκε αυτό ότι κάτι κακό έκανα».

Μάλιστα σε ερώτηση για το αν τα ΜΑΤ προσπαθούσαν να απωθήσουν τον κόσμο για να προστατεύσουν εκείνον, αν και είπε «όχι» αρχικά, όμως στη συνέχεια το επιβεβαίωσε λέγοντας: «Εγώ ήμουν μαζί με συνάδελφους και φεύγοντας άρχισαν να μας επιτίθενται και να μας προπηλακίζουν. Οι συνάδελφοί μου έκαναν φραγμό όπως κάνουν σε κάθε Έλληνα πολίτη. Αν θέλουν κάποιοι να μας το απαγορεύσουν δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε», είπε.

Μάλιστα, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις για την προκλητική αθώωση των αστυνομικών, η δικηγόρος τους, Εβίτα Βαρελά ανακάλυψε λαϊκή αποδοχή της απόφασης!

Exit mobile version