ΟΕΝΓΕ: “Μπράβοι” προπηλάκισαν καρκινοπαθείς για να μην ακουστούν τα αιτήματα τους
EUROKINISSI ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΕΝΓΕ: “Μπράβοι” προπηλάκισαν καρκινοπαθείς για να μην ακουστούν τα αιτήματα τους

SHARE THIS

Σε μια αδιανόητη καταγγελία προχώρησε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος-Επιτέθηκαν σε καρκινοπαθείς ασθενείς.

Σύμφωνα, με ανακοίνωση της Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος-ΟΕΝΓΕ– άγνωστοι επιτέθηκαν σε καρκινοπαθείς ασθενείς.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώθηκε από τη διοίκηση του αντικαρκινικού νοσοκομείου Μεταξά.

Οι ασθενείς είχαν παρευρεθεί με σκοπό να επισημάνουν τη διαλυτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νοσοκομείο.

Αυτό που καταγγέλλουν οι νοσοκομειακοί γιατροί είναι ότι άντρες της προσωπικής ασφάλειας των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλου και Γιάννη Τραγάκη, επιτέθηκαν στους ασθενείς για να μην ακουστούν όσα είχαν να πουν.

Αυτό που φοβόντουσαν οι “μπράβοι” να ακουστεί είναι ότι την ίδια στιγμή που ήταν σε εξέλιξη η φιέστα, παρουσία του Μητροπολίτη Πειραιά, βουλευτών και υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ασθενείς περίμεναν στο υπόγειο του νοσοκομείου να αποκατασταθεί βλάβη του μηχανήματος ακτινοθεραπείας.

Προφανώς, οι εικόνες των διαλυμένων νοσοκομείων της χώρας έρχονται σε αντίθεση με το Success Story της ποιότητας ζωής της κυβέρνησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση εδώ

Exit mobile version