Μποφίλιου: Στο όνομα της Ειρήνης οι λαοί αλληλέγγυοι διεκδικούν & στο τέλος νικούν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μποφίλιου: Στο όνομα της Ειρήνης οι λαοί αλληλέγγυοι διεκδικούν & στο τέλος νικούν

SHARE THIS

«Σε μια εποχή που ενοχοποιείται και λοιδορείται το αίτημα για Ειρήνη εμείς συνεχίζουμε με την πεποίθηση ότι είναι το μόνο αίτημα».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, συνεχίζει τον αγώνα της για αλληλεγγύη, παρά τις επιθέσεις στο πρόσωπό της το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δηλώνει διαρκώς ότι είναι υπέρ της ειρήνης και των λαών που πληρώνουν πάντα το τίμημα ενός σκοτεινού πολέμου.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την αποψινή μεγάλη συναυλία ειρήνης στα Προπύλαια, ανήρτησε μια ιστορία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και υπενθυμίζει ένα ηχηρό αντιπολεμικό σύνθημα: Πάντα με τον άνθρωπο!

Ακόμη, τονίζει ότι μπορεί να έχουν προσπαθήσει ορισμένοι να λοιδορήσουν το ξεκάθαρο μήνυμα της συναυλίας, που δεν είναι άλλο, από το αίτημα για Ειρήνη, όμως αυτό δε θα σταματήσει τον αγώνα.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

Σε μια εποχή που ενοχοποιείται και λοιδορείται το αίτημα για Ειρήνη εμείς συνεχίζουμε με την πεποίθηση ότι είναι το μόνο αίτημα. Γιατί στο όνομα της Ειρήνης οι λαοί αλληλέγγυοι διεκδικούν και στο τέλος νικούν. Οι λαοί. Μ’ αυτούς είμαστε. Πάντα με τον άνθρωπο. Σήμερα στα Προπύλαια.

Exit mobile version