Ο Βασιλακόπουλος προτείνει τα 100 ευρώ να «παρακρατούνται από τη σύνταξη» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βασιλακόπουλος προτείνει τα 100 ευρώ να «παρακρατούνται από τη σύνταξη» (Video)

SHARE THIS

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος προτείνει την περικοπή της σύνταξης ως τρόπο είσπραξης των προστίμων που επιβάλλονται στους ανεμβολίαστους συνταξιούχους.

Δεν αρκείται πια μόνο στην ιατρική του ιδιότητα ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνώμων και καθηγητής πνευμονολογίας, ο οποίος θέλει τώρα να έχει λόγο και στον τρόπο είσπραξη των προστίμων που επέβαλε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους άνω των 60 ετών ανεμβολίαστους, προτείνοντας περικοπή της σύνταξης!

Πιο αναλυτικά, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, ο Θ. Βασιλακόπουλος δήλωσε ότι θα ήταν πιο πιεστικό για τους συνταξιούχους τα πρόστιμα των 100 ευρώ να παρακρατούνται απευθείας από τη σύνταξη!

«Δεν είμαι οικονομικός παράγοντας αλλά σκέφτομαι κάτι πάρα πολύ απλό. Ρεαλιστικά, αν τα 100 ευρώ αφαιρούνται,  παρακρατούνται κάθε μήνα από τη σύνταξη, είναι πολύ εύκολο άμεσα να πιεστεί ο άλλος. Άμα το αφήνουμε στην, πως λέγεται, Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων… η περικοπή της σύνταξης θα πίεζε περισσότερο τον κόσμο. Όμως αυτό το μέτρο δεν θα σταματήσει τον ιό αυτό να κυκλοφορεί, θα μειώσει το πρόβλημα».

Exit mobile version