Πατέρας Καμπανού για Νέα Φιλαδέλφεια: “Θεωρούσα ότι ο Άλκης ήταν το τελευταίο θύμα”
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας Καμπανού για Νέα Φιλαδέλφεια: “Θεωρούσα ότι ο Άλκης ήταν το τελευταίο θύμα”

SHARE THIS

"Έχασε τη ζωή του ένα παλικάρι. Θεωρούσα ότι ο Άλκης θα αποτελούσε το τελευταίο θύμα της τυφλής βίας, αλλά δυστυχώς όλα συνεχίζονται".

Με νωπές ακόμα τις μνήμες από την άγρια δολοφονία του παιδιού του, ο πατέρας του Άλκη Καμπανού εξέφρασε την επιθυμία του να επικοινωνήσει με τους γονείς του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πολλαπλά χτυπήματα που δέχθηκε από μαχαίρι, κατά την διάρκεια επίθεσης από Κροάτες και Έλληνες φασίστες χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Θεωρούσα ότι ο Άλκης θα αποτελούσε το τελευταίο θύμα της τυφλής βίας, αλλά δυστυχώς όλα συνεχίζονται” με αυτά τα λόγια ο κ. Καμπανός περιέγραψε, στην ΕΡΤ, τη φρίκη της οπαδικής βίας που έγινε η αιτία ακόμη ένας νέος να χάσει τη ζωή του.

“Έχασε τη ζωή του ένα παλικάρι. Είμαι συγκλονισμένος και εγώ και η σύζυγός μου. Θεωρούσα ότι ο Άλκης θα αποτελούσε το τελευταίο θύμα της τυφλής βίας, αλλά δυστυχώς όλα συνεχίζονται.

Τα λόγια είναι φτωχά για να απαλύνει τον πόνο των γονιών που έχασαν το παιδί τους. Θα βρούμε την ευκαιρία κι εμείς να τους δώσουμε δυο λόγια παρηγοριάς, αλλά τα λόγια είναι φτωχά”.

Exit mobile version