Τέμπη: «Η Μαρία θυμάται τις φωνές εκείνων που την έσωσαν»- Ένα συγκινητικό ευχαριστώ
EUROKINISSI ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: «Η Μαρία θυμάται τις φωνές εκείνων που την έσωσαν»- Ένα συγκινητικό ευχαριστώ

SHARE THIS

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη μας την οικογένεια, στις φωνές αυτές, όποιοι και αν ήταν - που έσωσαν το κορίτσι μας»

Με ένα συγκινητικό κείμενο στο Facebook μία γυναίκα ευχαριστεί όσους έσωσαν την  Μαρία, «το δικό της παιδί» στην τραγωδία στα Τέμπη, όπου έχουν χάσει την ζωή τους τουλάχιστον 57 άνθρωποι.

Όπως αναφέρει, η Μαρία ήταν όρθια πηγαίνοντας προς την καφετέρια του τρένου όταν έγινε η σύγκρουση, εκσφενδονίστηκε και έμεινε αναίσθητη αφού χτύπησε κάπου με ορμή. Από εκεί και μετά θυμάται μόνο αποσπασματικά τι συνέβη.

«Το δικό μας παιδί,η Μαρία μας πήγαινε προς την καφετέρια του τρένου όταν έγινε το κακό. Η σύγκρουση την βρήκε όρθια και ευτυχώς δεν είχε προλάβει να μπει στο δεύτερο βαγόνι.. Εκσφενδονίστηκε και χτύπησε με ορμή σε κάποιο τοίχωμα.

Έμεινε εκεί αναίσθητη και ότι συνέβη μετά το θυμάται αποσπασματικά γιατί προφανώς συνέρχονταν και ξανά λυποθυμούσε.
Θυμάται κάποιον, μάλλον νεαρό να φωνάζει από πάνω της σε κάποιον άλλο..”Ζει, ζει, έλα δω, έλα δω”..

Θυμάται να την σηκώνουν στον αέρα, να την βγάζουν μέσα από τους καπνούς, να την ακουμπούν στο κρύο χώμα στα χωράφια και να κάθονται δίπλα της και να τις μιλούν και να της δίνουν κουράγιο. Θυμάται τις σειρήνες και τις φωνές όσων ήταν κοντά της…”Εδώ βοήθεια,εδώ έχουμε τραυματίες”

Και της φωνές των διασωστών “Ερχόμαστε, ερχόμαστε”. Θυμάται τέτοια πράγματα. Φωνές θυμάται.. Τις φωνές εκείνων που την έσωσαν..

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη μας την οικογένεια, στις φωνές αυτές, στους ανθρώπους εκείνους, σε αυτούς τους αγγέλους-όποιοι και αν ήταν -που έσωσαν το κορίτσι μας..».

Exit mobile version