Θεοδωρικάκος: Καθοριστική για την οικονομία η ΕΛΑΣ
EUROKINISSI ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεοδωρικάκος: Καθοριστική για την οικονομία η ΕΛΑΣ

SHARE THIS

Πως η ελληνική αστυνομία είχε καθοριστική σημασία στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας δήλωσε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Προστασίας Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα» και στον Γιώργο Αυτιά, στον ΣΚΑΙ ανακοινώνοντας ενίσχυση των αεροδρομίων με 1200 αστυνομικούς.

Ο υπουργός που μας έλεγε πως οι αστυνομικοί είναι τα  «αδέρφια» των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, τώρα έρχεται να μας πει ότι η αστυνομία συμβάλει και στην  οικονομική μας ανάπτυξη.

Πιο συγκεκριμένα μεταξύ άλλων, «Η εγκληματικότητα είναι σαν τη λερναία ύδρα», καθώς όπως είπε «πετιούνται συνεχώς κεφάλια γιατί ζούμε σε μία εποχή πάρα πολύ δύσκολη. Και παρόλα αυτά, υπάρχουν πάρα πολύ σημαντικές επιτυχίες […] Η αστυνομία έχει καθοριστική συμβολή στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας γιατί εγγυάται ότι η πατρίδα μας είναι ένας από τους πιο ασφαλείς προορισμούς στην Ευρώπη. Ενισχύουμε με 1200 αστυνομικούς όλα τα αεροδρόμια της χώρας» δήλωσε ο υπουργός.

Εκλογές

Μιλώντας για τις εκλογές ο Τ. Θεοδωρικάκος έκανε λόγο για  «καθαρές κουβέντες και καθαρές λύσεις με αυτοδύναμη ΝΔ».

«Οι κρίσιμες εκλογές, εκεί που θα παιχτεί η ιστορία είναι οι πρώτες εκλογές. Από το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών που θα έχουμε μπροστά μας τον Μάϊο θα δείξει ο ελληνικός λαός τι είδους κυβέρνηση θέλει. Η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα και έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι και αυτοδύναμη», πρόσθεσε.

«Η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη στις εκλογές γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική άλλη λύση στη χώρα και αυτό το καταλαβαίνουν όλοι οι Έλληνες που δεν έχουν καμία διάθεση για αστάθεια και πειράματα. Από τους υπόλοιπους, δεν βλέπουμε εναλλακτικές πολιτικές, δεν βλέπουμε αξιόπιστη αντιπολίτευση, μία σοβαρή αντιπρόταση και γι’ αυτό καταφεύγουν στην καταστροφολογία και τις συκοφαντίες. Είμαστε απολύτως αξιόπιστοι, ότι είχαμε πει πριν τις εκλογές το κάναμε πραγματικότητα, ακούμε τη φωνή της κοινωνίας. Είμαστε τμήμα της κοινωνίας και υλοποιούμε το σχέδιο και ξέρουμε να διορθώνουμε λάθη και αδυναμίες», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Αντιπολίτευση

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει καμία τύχη να είναι αυτοδύναμος. Και στην πραγματικότητα, δεν έχει καμία τύχη να είναι πρώτο κόμμα και γι’ αυτό μιλάει για κάποια θολή κυβέρνηση συνεργασίας για την οποία ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει καμία τύχη να την κάνει γιατί οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις το αρνούνται», πρόσθεσε.

Για την πρόταση Ανδρουλάκη, ο κ. Θεοδωρικάκος υποστήριξε ότι «η πολιτική αυτή τοποθέτηση βάζει μπροστά το κάρο και πίσω το άλογο. Αντί να μας πει τι προτείνει για την χώρα, ποιο είναι το δικό του πρόγραμμα, ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να προχωρήσει μπροστά η Ελλάδα, μας μιλάει μόνο για πρόσωπα. Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κ. Ανδρουλάκη ότι στο παρελθόν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουμε συνεργαστεί με πρωθυπουργό τον αρχηγό του πρώτου κόμματος, της ΝΔ. Και ήταν μία πετυχημένη συνεργασία».

 

 

Exit mobile version