Ζαραλίκος: Αυτοδημιούργητος είμαι κι εγώ που μου άφησε ο πατέρας μου 500 εκ. χριστοπαναγίες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζαραλίκος: Αυτοδημιούργητος είμαι κι εγώ που μου άφησε ο πατέρας μου 500 εκ. χριστοπαναγίες

SHARE THIS

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δηλώνει κι εκείνος αυτοδημιούργητος γιατί ο πατέρας του τού άφησε 500 εκ. χριστοπαναγίες για να ξεκινήσει την καριέρα του.  

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και αυτήν την εβδομάδα σχολιάζει τη στρεβλή ελληνική επικαιρότητα:

Τον κατηγορούμενο για παιδεραστία και τοκογλυφία που έβρισκε χρόνο να διδάσκει στην ΑΣΟΕΕ, τους… αυτοδημιούργητους γόνους – λεβέντες που κατηγορούνται ότι νάρκωσαν και βίασαν την 24χρονη στη Θεσσαλονίκη, τα…  πληντυρέξ στα ΜΜΕ, την άρνηση της Μενδώνη να σχολιάσει την διακοπή της παράστασής του από την τηλεπερσόνα Σάσα Σταμάτη και τους φίλους της καθώς και την ανάγκη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου να δηλώσει ότι όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο.

Στο νέο επεισόδιο του ZaraleaksTV, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δηλώνει κι εκείνος αυτοδημιούργητος γιατί, όπως ο πατέρας του Τραμπ του άφησε 500 εκ. ευρώ για να ξεκινήσει την καριέρα του, έτσι κι ο δικός του τού άφησε 500 εκ. χριστοπαναγίες.

Ακόμη, αναρωτιέται πού μπορεί να πάει μια γυναίκα χωρίς να κινδυνεύσει κι αναλύει τις σκηνές βίας της συνέντευξης του πρωθυπουργού στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Απολαύστε τον:

Exit mobile version